Bloemkool koriander muffins

Voor 2 grote muffins heb je nodig

  • 200 gram bloemkool ( even kort voor stomen)
  • 2 eieren
  • 6 gram verse koriander
  • 2 theelepels koriander poeder
  • 1 theelepel komijn poeder
  • 5 theelepels citroengras poeder
  • zout
  • peper

2014-03-27 13.03.37

Bereiden

Alles met de staafmixer pureren en in papieren muffinvormen stoppen. Oven goed voorverwarmen en op stand 6 (+/- 210 graden) voor +/_ 30 minuutjes bakken. Je kunt er ook meerdere tegelijk maken.

20140329_191210

 

Zelf maak ik altijd gebruik van deze stenen pannetjes. Handig als de muffins wat groter uitvallen. Zo blijft hij mooi van vorm. Wel een bakpapiertje erin doen, anders gaan ze er moeilijk uit.

Enjoy!!!!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s