“Spaghetti” Paleo!!!!

Ik kwam tot de ontdekking dat ik wel een spaghetti saus bij de recepten heb staan, maar niet vermeld heb hoe je een graan vrij spaghetti kunt maken. Het is heel eenvoudig: van courgette of winterpenen kun je heerlijk, lange spaghetti slierten maken.

2014-02-06 19.19.18

Hoe: Je kunt er een dunschiller voor nemen ( Maar dan ben je wel even bezig) Maar je kunt ook een Spirelli kopen. Het is een soort punten slijper en je draait er een wortel  of courgette in. Wel een dikke winterpeen gebruiken.

2014-03-31 15.53.22 2014-03-31 15.53.04

Hij kost E 20,- en je kunt ‘m o.a. bij Bol.com bestellen  ( geen reclame, hoor) of bij de betere kookwinkels. Ik vond het in het begin wel een uitgave, maar ben er nu erg blij mee en gebruik hem zeker 1x per week.

Hier een lekker recept voor de saus ( recept).

2014-03-19 19.11.37

 

Advertenties

6 gedachtes over ““Spaghetti” Paleo!!!!

      1. Dank voor je reactie. Hoe doe jij het stomen? Ik heb hier nog geen ervaring mee. Wel een overschot aan courgettes van mijn vaders groentetuin. Groetjes

  1. Hoi Gwendolyn. Je kunt een stoommandje kopen of een roest vrij stalen vergiet boven op een pan met kokend water zetten en dan doe je daar je groente in, zodat het niet in aanraking komt met water en de vitamines dus bewaard blijven. Succes!!!! Groetjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s