Stamppot Andijvie

Stamppot Bloemkool/Broccoli met rauwe Andijvie. ( 2 personen)

  • 500 gr Bloemkool
  • 500 gr Broccoli
  • 200 gr Andijvie
  • Nootmuskaat
  • Kokosmelk, Olijfolie,  Kokosboter of Grasboter (optioneel)

Bloemkool en Broccoli koken en de Andijvie door elkaar stampen en de Andijvie(  in kleine stukjes gesneden) er doorheen roeren. Eventueel wat olijfolie, kokosolie of kokos melk aan toevoegen om het wat smeuiger te maken. Beetje nootmuskaat eroverheen en klaar is Klara. Wij aten het met gebakken uitjes,  Tempeh en zelf gemaakte mosterd. (zie recept).

Eet smakelijk.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s