Amandelspijs!!!!

Ze zeggen dat amandelspijs lekkerder wordt als je het een week van te voren maakt, dus dat heb ik gedaan. Je kunt het vrij lang bewaren in een goed afgesloten bakje, in de koelkast.

Recept amandelspijs: 

  • 50 gram amandelen (van te voren geweekt en gedroogd)
  • 25 gram honing
  • 2 gram citroensap
  • heel klein beetje rast van een citroenschil (biologisch vanwege de pesticiden)
  • stevia druppels

Bereidingswijze:

  1. alle ingrediënten in de keukenmachine
  2. malen totdat het plakkerige, maar gladde massa is
  3. in de koelkast stoppen op een bakpapiertje in een afgesloten bakje

download

Lekkere recepten met amandelspijs:

  1. gevuld speculaas (raw)
  2. Sinaasappelbonbons met amandelspijs (raw)

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s