Mango taartje

Met het voorjaar al in m’n hoofd een fris en fruitig taartje gemaakt. Het resultaat mag er zijn en het is makkelijk te maken.

Voor 2 personen heb je nodig:

Voor de bodem:

  • 2 dadels
  • 2 abrikozen
  • 10 gram walnoten
  • 10 gram kokos
  • sinaasappel extract

Bereidingswijzen: Alles in de blender doen en over 2 papieren muffin vormen verdelen. Goed tegen elkaar aandrukken. 

Voor de topping:

  • 5 gram chiazaad
  • 200 gram mango
  • 10 gram kokosolie
  • sinaasappel extract
  • 5 stevia zoetjes
  • kokosrasp

Bereidingswijzen: Een nachtje van te voren de chiazaden in wat water met azijn zetten en daarna afspoelen en goed uit laten lekken. 100 gram mango in de blender doen en 100 gram in kleine stukjes snijden. Dit, samen met de zoetjes en sinaasappel extract, goed door de chiazaden roeren. Kokosolie laten smelten en er ook doorheen roeren. Dit boven op de bodem stoppen. Als laatste doe je er wat kokosrasp overheen, ter garnering. Zet dit in de vriezer en haal het er +/-  3 kwartier van te voren uit.

Eet smakelijk!

20140405_200940

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s