Bloemkool/ koriander soep.

Op dit moment ben ik helemaal weg van koriander. Het heeft een tijdje geduurd, voordat ik aan de smaak gewend was. In het begin vond ik het echt helemaal niet lekker, maar nu…..

Deze soep is heerlijk, vult goed en is makkelijk te maken.

2014-03-27 13.03.37

Je hebt nodig:

  • 250 gram bloemkool
  • 1 ui
  • 1/4 bouillonblokje (gistvrij)
  • kokosolie
  • gember (vers)
  • 1 teentje knoflook
  • peper
  • +/- 10 gram verse koriander
  • 500 ml water

Je brengt water met het bouillonblokje aan de kook en stopt de bloemkool erbij. Ondertussen bak je ui, knoflook, peper en gember in de kokosolie. 3/4 stop je in de soep en je doet er koriander bij ( klein beetje overhouden voor garnering). Dit pureer je met de staafmixer tot een gladde massa. De rest van het uien mengsel erdoor en wat korianderblaadjes erover en klaar is Klara!

20141119_184043

Ben jij ook fan van koriander?

 

Eet smakelijk!!!!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s