Receptenruil: “Verrukkelijke bloemkool salade”.

Voor de receptenruil kreeg ik de blog van Ge-zonder.nl  toegewezen. Ik koos dit recept, omdat ik de vreemde combinaties wel wilde proberen. Het is een lekker recept en de verschillende ingredienten passen goed bij elkaar. Ik heb het alleen ietsjes aangepast, omdat ik de verhoudingen niet  helemaal vond kloppen en sommige dingen niet in huis had.

Voor 2 personen:

  • 500 gram bloemkool
  • 2 stengels bleekselderij
  • de zaadjes van 1 granaatappel
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel appelcider azijn ( het oorspronkelijk recept is met wijn azijn of balsamico, dat had ik niet dus heb ik  appelcider azijn en coconut amigo gecombineerd)
  • 1,5 theelepel honing  ( zij gebruikt ahornsiroop)
  • 1 eetlepel coconut aminos
  • 2 theelepels kaneel
  • 2 thee lepels all- spice ( piment) kruiden
  •  peper

2014-04-10 18.46.21

De bloemkool in stukjes snijden en roosteren in de oven op stand 7 (200 graden) +/- een half uurtje.  Daarna af laten koelen. De bleekselderij in hele kleine stukjes snijden. De granaatappel opensnijden en de pitjes eruit halen. Dit alles in een schaal en een dressing maken van de rest van de ingredienten. Alles door elkaar roeren en klaar is Klara.

20140410_193634

Ziet er goed uit, toch?

Aan de receptenruil doen de volgende bloggers mee:  De BakparadePuur en lekker leven volgens MandyPaleo LifestylePersonal FoodcoachingCave-aOerspronkelijkOerkracht VoedingsadviesMind Your FeedNatuurlijk ResiDayenne’s foodblogGe-zonder en Kinderen kunnen prima anders eten, eetpaleo.nl .  Dus als je inspiratie nodig hebt, kun je ook eens bij hun lekker rondneuzen!!!!

Veel kookplezier en laat me weten of je het lekker vond. Enjoy!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s