Vispannetje

Voor dit gerecht kun je koolvis of kabeljauw filet gebruiken. ( ik gebruik diepvries)

Je hebt nodig:

  • vis
  • ui
  • courgette
  • shi-takes
  • verse gember
  • chilipepers
  • kerrie
  • knoflook (lekker veel)
  • kokosolie
  • coconut aminos (of iets van sojasaus, als je dat gebruikt)

Vis van te voren ontdooien. Kokosolie laten smelten en de vis, ui en courgette gaar bakken. Verse gember raspen en samen met knoflook en de kruiden erbij doen. even goed roeren en heet laten worden. Als laatste doe je wat coconut aminos erbij.

Dit is erg lekker met bloemkool ” rijst” of broccoli “rijst” en verse worteltjes of “vergeten wortels”. (zie recept)

2014-12-14 13.09.04

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s