Raw Appeltaartje

Voor 4 personen

  • Voor de bodem:
  • 35 gr. walnoten ( van te voren geweekt)
  • 32 gram Medjoul dadels
  • 25 gram gedr. abrikozen
  •  1 dessert lepel vanille-extract
  • 10 gram  geraspte kokos

Alles goed tegen elkaar aandrukken en op bakpapier in de koelkast plaatsen.

Voor de topping:

  • 250 gram  appels ( zelf vind ik Goudreinetten het lekkerste)
  • 60 gram rozijnen ( van te voren geweld)
  • 40  gedr. abrikozen
  •  1 dessertlepel vanille-extract
  • 4 gram kaneel
  • 25 gram walnoten en amandelen

Bereidingswijze:

De appel, abrikoos, vanille in de blender, het moet goed fijn zijn. De rest van de ingrediënten er doorheen roeren en boven op de notenlaag stoppen. In de koelkast even laten stijven.

Voor de garnering hak je de walnoten en de amandelen fijn en strooi je er bovenop.

20140809_201233

Hopelijk vind je ‘m net zo lekker als wij.

Veel smulplezier!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s