Wie is zij nog meer?

Ik ben getrouwd en woon in A’dam. Ik vind het heerlijk om hier te wonen, vooral in de zomer. Bij het schijnen van de eerste zonnestralen, zie je overal benen uit de ramen bungelen en alternatieve terrasjes verschijnen. (bij gebrek aan tuin of balkon).  Ik houd erg veel van lezen (veel boeken), muziek, bioscoop,  terrasjes en sinds kort weer: koken.

M’n mannetje en ik zijn erg fan van Griekenland. 1 a 2 x per jaar gaan we er heen, om elke x weer een ander eiland te bezoeken. We zoeken dan voornamelijk de rust en de natuur op.We vinden het heerlijk om te wandelen en leuke bergdorpjes te bezoeken. Op sommige eilanden is het alsof de tijd heeft stil gestaan.

Al van kinds af aan heb ik erg last van depressies en chronische vermoeidheid. Om de dag door te komen, moet ik ‘s middags altijd slapen en veel rust houden. De winters zijn het zwaarst en dan trek ik me sociaal terug, om in de zomer de draad weer op te kunnen pakken. Hierdoor lukt het me ook niet een baan te hebben en ben ook afgekeurd. Dit vind ik erg moeilijk, maar ik heb het een plek kunnen geven. Ik heb me er jarenlang tegen verzet en dat kost alleen maar energie. Acceptatie geeft rust en mogelijkheden verder te komen en te zien wat er allemaal wel mogelijk is.

Omdat ik zo veel mogelijk “Groen”wil leven, maak ik veel zelf en dit geeft me veel voldoening.

Rust, Ritme en Regelmaat zijn 3 belangrijke pijlers in m’n leven.

Advertenties

4 gedachtes over “Wie is zij nog meer?

  1. Oh jeetje, ik heb precies hetzelfde. Ga steevast slapen na de lunch om deel 2 van de dag door te kunnen komen. Ook bekend met depressies en eetproblemen. Wat fijn om herkenning te vinden!:)

    1. Hallo Laura, bedankt dat je dit met me gedeeld hebt. Het is fijn herkenning te vinden bij het slapen ’s middags. heb jij ook, dat je anders jezelf helemaal kwijt raakt en doordraait, als je het probeert over te slaan? Hoe lang doe jij dit al?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s