After Christmas!!!!

Zo, de kerstdagen zitten er weer op.Ik hoop dat iedereen  fijne dagen heeft gehad. M’n dagen waren goed, maar erg zwaar. M’n man en ik vieren de feestdagen altijd samen, maar desondanks blijft het toch als een zware last voelen. Dit komt, omdat ik er graag feestelijke dagen van wil maken. De 1e dag hebben we ons lekker een uur lang laten masseren. Dat is het fijne van wonen in Amsterdam, veel bedrijven en winkels zijn gewoon open. Zo’n massage is echt een cadeautje voor lichaam en geest. Ik houd er niet van als mensen aan m’n buik of benen zitten, dus dat heb ik ook aangegeven en zijn alleen m’n rug, schouders, armen en hoofd gemasseerd. Dit was heerlijk. Daarna zijn we uit eten gegaan. Het is altijd een heel gedoe voordat ik iets heb gevonden wat ik durf te eten en wat ook nog eens lekker en gezond is. Het menu wordt altijd erg aangepast en m’n man heeft altijd zoiets van: “oh, als dat maar goed gaat”, hahaha. Maar het ging goed en ik heb lekker gegeten. Uit eten gaan blijft altijd een zware strijd, maar ik heb me staande kunnen houden en dat kwam voornamelijk door die stralende blikken die me vanaf de andere kant van de tafel  toe geworpen werden. Dit was m’n kerstcadeautje aan m’n man en ik ben er zeker van dat hij er erg blij mee was.

Zo’n middag op pad valt me erg zwaar en daarom zijn we de 2e dag niet verder gekomen dan thuis. Jammer, want het plan was om naar de film te gaan. We hebben niet veel gedaan, maar ik heb wel een lekkere maaltijd gemaakt. Niet al te ingewikkeld, maar toch wel feestelijk. Het menu bestond uit het volgende:

1. Risotto van bloemkool met paddenstoelen (zie recept)

20141226_185721

2. Cashewkaas (zie recept)

20141226_123759

3.Bieten/courgette salade (zie recept)

20141226_185304

Zaterdagavondverrassing:

Ook al heb ik tijdens de kerstdagen geen extra dingen gegeten, ik had de extra stress toch als excuus kunnen gebruiken om geen zaterdagavondverrassing te hoeven maken. Ik wilde echter geen gehoor geven aan dat stemmetje, dus heb ik gewoon net als anders iets lekkers gemaakt voor bij de thee. Ik heb sinaasappelbonbons gemaakt met een vulling van amandelspijs. Ze zijn erg lekker. Ben je Benieuwd naar het recept? Klik dan hier.

Verder wil ik iedereen een fijn uiteinde toe wensen. Mocht je het recept voor gezonde appelbeignets gemist hebben, klik dan hier.

20141220_191422

Hopelijk heb je weer inspiratie gekregen  om in 2015 gezond en lekker te kunnen eten!!!!

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Samen met “vetvrij” heb ik op Facebook een  recepten pagina opgezet, voor mensen die vegetarisch, maar toch zoveel mogelijk Paleo willen eten. Het zou leuk zijn als je hier je favoriete recepten wilt delen!!!!  https://www.facebook.com/gratispaleo?ref=hl

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Heb jij  ook last van een EETSTOORNIS, of ben je raar met eten bezig? Ik heb een zelfhulpgroep opgericht op FACEBOOK. Deze groep is bedoeld voor mensen die hun eetstoornis onder de loep willen nemen en daarover van gedachten willen wisselen.Voor mensen die  hun lichaam met “natuurlijke voeding” willen voeden en niet met allemaal bewerkte en chemische rommel.

De groep heet: “Natuurlijk” eetstoornisvrij. Je kunt je aanmelden op Facebook, door mij een berichtje te sturen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s